Clasele de Yoga

Reprezinta practica Yoga in grup impreuna cu un instructor care conduce practica pe baza unei secvente prestabilite. Fiecare clasa este gandita cu scopul de a obtine anumite rezultate pe termen scurt si pe termen lung.

Clasele Noastre

Program de iarna – 07/01/2019 – 31/03/2019

Yin & Yang

Dans între cele 2 energii, static & dinamic, feminin & masculin, ascultare & acțiune, emoție & rațiune. Descoperă dansul tău interior prin corp și respiratie.

Stil Yin Yoga
Luni 09:15-10:15
Cu Ana Werczberger

Half-Led Series

Ashtanga Half-Led este formata dintr-o serie specifica de posturi, respiratii si vinyase. Este o clasa ce combina puterea, flexibilitatea si rezistenta pentru a-ti oferi un antrenament complet al corpului, mintii si sufletului

Stil Ashtanga Yoga
Luni 18:45-20:15
Cu Georgiana Sfetea

Stress Release

O clasă de Hatha yoga în care asanele vor fi făcute într-un ritm ușor bucurându-te de note muzicale delicate pe fundal, pentru a lăsa respirația și tot corpul să se relaxeze și să se destindă după o zi lungă și stresantă.

Stil Hatha Yoga
Luni 20:30-21:30
Cu Delia Baltag

Travel Into Sensation

Yin yoga înseamnă femininul, emoția, blândețea cu care ne raportam la noi și la exteriorul nostru. Se lucrează blând pe tendoane, articulatii, fascii și tesutul conectiv care le leagă pe toate,lucrand în profunzime

Stil Yin Yoga
Marti 08:00-09:00
20:30-21:30
Cu Ana Werczberger

Simply Yoga

O clasa în care lucrezi pe a creste anduranta corpului fizic și puterea interioară prin asane care te provoacă și te fac sa privești mai mult către tine și pranayama care te aduce în echilibru interior și starea de liniște.

Stil Hatha Yoga
Marti 09:15-10:15
Cu Ana Werczberger

Mindfulness Basics

Într-o lume grăbită şi furioasă a şti să rămâi calm e o ştiinţă. Clasa de mindfulness pleacă de la această ştiinţă, aducând soluţii aplicabile şi personalizabile de calm şi claritate.

Stil Mindfulness
Marti 17:30-18:30
Cu Catalin Blaga

Core & Torso Fusion

O clasa dedicata întâririi abdomenului cat și a musculaturii spatelui, a detensionarii mușchilor respiratori prin exerciții de respiratie, dedicata pentru cei care au probleme la spate și vor sa iasă din ciclu durere – imobilizare.

Stil Power Yoga
Marti 18:45-20:15
Cu Ana Werczberger

Chakra Balance

Chakrele sunt centrele energetice ale corpului care il afecteaza fizic, emotional si spiritual. In aceasta clasa folosim posturi yoga, mantre si tehnici de respiratie pentru a le aduce in echilibru.

Stil Hatha Yoga
Miercuri 08:00-09:00
Cu Georgiana Sfetea

Pilates

Descoperirea și lucrul asupra musculaturii profunde stabilizatoare a abdomenului, spatelui lombar și fesieri. O clasa indicata pentru a invata cum sa iti cunoști corpul din interior și sa scapi de durerile de spate și sa ai o coloana flexibilă și musculatura tonifianta. Învățarea respiratiei specifice din Pilates.

Stil Pilates
Miercuri 09:15-10:15
Vineri 08:00-09:00
Cu Ana Werczberger

Yoga for Kids

O clasa în care ne jucam și ne distram prin plantarea semințelor din practica yoga, centrarea în corp urmata de asane, respiratii, concentrare și relaxarea finala.

Stil Jucaus
Miercuri 16:30-17:15
Cu Ana & Lev Werczberger

Contemplating Reality

Aceasta clasa imbina terapia de grup cu meditatie, Yin Yoga si Reiki. In aceasta clasa lucram in mod holistic la vindecarea personala, astfel invatam tehnici de meditatie si de linistire care ne ajuta sa mentinem echilibrul atunci cand realitatea de zi cu zi ne incearca. 

Stil Terapie, Yin & Meditatie
Miercuri 18:45-20:15
Cu Harry Werczberger

Heal Your Back

Clasa de Heal your back se adreseaza tuturor celor ce isi doresc sa isi recapete mobilitatea corpului prin asane menite sa restabileasca functionalitatea corecta a muschilor, articulatiilor si a coloanei vertebrale si de diminuare a stresului, utilizand respiratia constienta si armonizarea mentala si fizica.
Vino sa te redescoperi pe tine prin introspectie, prin coborare in sinele tau si miscare.

Stil Hatha Yoga
Miercuri 20:30-21:30
Joi 09:15-10:15
Cu Cristina Pruteanu

Flow Into Yoga

O clasa care lucrează pe, respiratie si importanta ei prin exerciții de pranayama, deschiderea soldurilor și a inimii, prin care detensionam mușchii soldurilor și ai pieptului și ii întărim pe cei ai spatelui. Eliberarea emoțiilor prin corp și constientizarea spatiilor create în corp și ce aduc cu ele.

Stil Power Yoga
Joi 18:45-19:45
Cu Ana Werczberger

Satsang

Aceasta clasa de Filosofie Yoga va avea la baza ei un dialog deschis intre profesor si participanti. In fiecare saptamana se va preda o sutra din cartea “Yoga Sutras” scrisa de Patanjali si se va discuta in grup cum se aplica in viata noastra de zi cu zi.

Stil Dialog Deschis
Joi 20:00-21:00
Cu Harry Werczberger

Self Practice

Aceasta clasa este deschisa pentru abonatii care doresc sa practice impreuna sau separat in cadrul studio-ului. In acest sens este invitat sa iei o saltea si sa-ti faci practica personala (Yoga si / sau Meditatie) fara instructor prezent.

Stil Autonom
Vineri 09:15-10:30
Cu Tine

The Gift of Love

Reiki, este o tehnică japoneză de vindecare, recunoscută oficial de Organizația Mondială a Sănătății, în ultimii ani fiind integrată în mai multe spitale din străinătate.
Ce aduce această clasă? The Gift of Love, exact ceea ce sufletul tău știe că ai nevoie însă mintea ta refuză încă să vadă. Descoperă cadoul tău.

Stil: Reiki
Vineri 17:15-18:15
Cu Monika Lorincz

Esti Curios/a Despre Yoga?

Devino un membru si obtine reduceri si prioritate in procesul de inregistrare la clasele noastre

Membrii studioului* primesc 30% reducere pentru serviciile conexe de tip Antrenament Personal, Coaching, Tratament Reiki, Sedinta Remedii Florale Bach samd.